Trouwfilm + Trouwfoto

Ik ben opgegroeid in Haarlem in een milieu van bedrijfsfilms, trouwvideo's en trouwfotografie. Mijn vader was beroemd cineast en als kind bracht ik hele vakanties door in filmlaboratoria met het plakken van films of het aanvegen van de studio.


 

Daar heb ik, behalve de fotovakschool, verder weinig mee gedaan. Ik belandde in de reclamewereld en schreef tekst. Film en video werd wel een belangrijke hobby, totdat ik drie jaar terug op verzoek professionele trouwfilms, trouwfoto's en bedrijfsfilms ging maken. Eigenlijk helemaal geen gek idee.


 

Wat anderen vinden:

De reactie van bruidsparen op het resultaat van de geproduceerde trouwfilm, trouwfoto's of andere reportage is belangrijk voor me. Die reactie is mijn mooiste beloning. Ik plaats graag een paar reacties ongewijzigd door.

 

 

Miranda en Anne Wiebe de With. Leiden. Trouwfotografie. 13 augustus 2017.

Met de trouwfoto's zijn we erg tevreden en vinden ze heel mooi! Bedankt dat je die dag onze trouwfotograaf wilde zijn. 

 

Esther en Hielkje Libbenga. Noordwijk. Film en Trouwfotografie. 4 augustus 2017

Met veel plezier en boordevolle prachtige herinneringen bekijken wij telkens onze trouwfoto's en trouwvideo's van onze trouwdag 17-05-2017. Nogmaals hartelijk dank voor het vastleggen ervan.

 

Reactie van Marcel en Linda Ruitenberg, Zwaag. Trouwfilm. 12 juli 2017

De trouwfilm is prachtig inmiddels al een paar keer bekeken en hij blijft mooi. super bedankt.

 

Reactie van Geert en Linda Hoop. Hillegom. Trouwfilm en trouwfotografie. Hillegom, 6 juli 2017

We hebben gisteren de trouwfoto's en video's bekeken. Ziet er geweldig uit!!! Wordt nog moeilijk om 60 trouwfoto's uit te kiezen voor het album. 

 

Reactie van Raymond en Sitla op trouwvideo en trouwfoto, 2 dagen trouwfeest. Naaldwijk. 5 juli 2017

We hebben het filmpje bekeken en we zijn er erg tevreden mee. Het ziet er goed uit! De trouwfoto's die je daarvoor stuurde waren ook erg mooi! We kijken erg uit naar de rest.

 

Reactie van Cees en Linda op trouwfotoalbum, De Kwakel, 22 juni 2017

We hebben het trouw fotoboek ontvangen. We vinden dat het prachtig geworden is. Bedankt. Cees en Linda.

 

Reactie van Jessica Fres op trouwfoto's en trouwclip, Honselersdijk, 22 juni 2017

Hoi Peter, heel erg bedankt voor de leuke trouwfoto's en voor het leuke filmpje je hebt het super gedaan. En de clipje Is ook leuk geworden. Groetjes Jessica en Peter

 

Reactie van Mariska van de Kamer Rep op trouwfoto's, Heerhugowaard, 18 juni 2017

We zijn echt super blij met de trouwfoto's, wat zijn ze mooi geworden!

 

Reactie van Cees en Linda Scholten op trouwfoto's, De Kwakel, 3 mei 2017

We zijn erg tevreden over de hele mooie trouwfoto's van ons huwelijk. Een goede kwaliteit en ook mooi bewerkte foto's. Je bent een aardige man met veel humor!! Zeker aan te raden voor andere koppels! Deze zin mag je op je site plaatsen. Groetjes van Cees en Linda.

 

Reactie van Saskia en Dennis Sigmond op trouwfoto's en trouwfilm, Hoogvliet, 3 januari 2017

Wat hebben we genoten van de trouwfoto’s en trouwfilm! Fantastisch! Heel leuk om de dag weer terug te kijken en de korte trouwclip is ook zo geweldig. Super blij mee!! Nogmaals bedankt!! Ook voor de super snelle levering! Dat je nog maar veel bruidsparen op de kiek en film mag zetten. Daar krijgen ze geen spijt van! 

 

Reactie van Ivana Ignjatov op trouwvideo, Spijkenisse 14 december 2016

We hebben de USB stick vandaag ontvangen en trouwvideo zojuist bekeken. Is echt supermooi geworden en de clip ook! Ik ben er heel erg blij mee, bedankt! Achteraf toch spijt dat ik je niet nog langer liet blijven met het feest.

 

Reactie van Rosana Duijst de Wilde op trouwvideo, Baarn 15 november 2016

Trouwfilm is echt heel mooi geworden super bedankt!!

 

Reactie van Melanie Kooger en Glenn op Trouwfoto's en Trouwfilm, IJmuiden 12 augustus 2016

We hebben de USB met trouwfilm en trouwfoto's goed ontvangen. Meteen gekeken, het is echt super! De fotoshoot is ook echt geweldig. Natuurlijk mag je onze reactie plaatsen. Ook willen we je bedanken voor de fijne dag. We hebben genoten. 

 

Reactie van Naomi de Groot op Trouwvideo, Brielle 1 juli 2016

Lieve Peter,

Wij hebben de trouwvideo ontvangen. Wat is het mooi geworden. Zo vol liefde en blijdschap. Super bedankt om dit voor ons gedaan te hebben. Hier gaan we nog  veel plezier aan beleven. Echt heel erg bedankt!!!

 

Reactie op trouwfoto's van Alida Hornberger en Iwan, Assendelft 23 juni 2016

Erg goede trouwfoto's, service, hartelijk en professioneel.

 

Reactie van Shirley Kapoen en Steven op trouwfilm, Nieuwegein 9 juni 2016

Wat een prachtige trouwvideo's.We kregen weer helemaal de kriebels. Heel erg bedankt! Liefs Shirley & Steven. 

 

Trouwfilm. Gemailt door Pascalle en Rutger Patterson, Leimuiden 22 mei 2016

Peter is een man met wie je zeer goed kan communiceren, Alles is netjes in overleg gegaan, vooraf en op onze dag zelf. Hij heeft zelf initiatief genomen, maar alles gedaan volgens onze wensen. Veranderingen op het laatste moment waren geen probleem. Het resultaat is fantastisch en een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij hebben een prachtige dag gehad en dit is op een geweldige manier vastgelegd door Looking Out (Peter). Peter, hartstikke bedankt voor dit mooie aandenken!

 

Trouwvideo.  Gemailt door Anouk Verkerk en Tim, Waddinxveen, 4 mei 2016

Wat is het gaaf geworden!!! Alle belangrijke momenten komen in de trouwfilm voor met super mooie beelden, mooie kleuren en goede kwaliteit. De hele sfeer van de bruiloft kwam weer terug en onze muziek was er onder gemonteerd op de goede momenten. En o ja, het begin van de film vonden we ook geweldig met het ingezoomde beeld van een van de fotolijsten van de cadeautafel. "Today is today". Super origineel! En subtiel af en toe de hartjes tussen de verschillende scenes door. Al met al een heel dierbaar bezit, we zijn er heel blij mee, onwijs bedankt!!!

 

Trouwfotografie. Gemailt door Henri de Boer en Marjolijn, Zwaag, 4 april 2016

Snelle reactie en pro-actief. Flexibele inzet. Heldere en mooie foto's die de dag mooi samenvatten. Goede prijs kwaliteit. Er was een click die de trouwfoto's extra bijzonder maken. Bij terugkomst van onze huwelijksreis naar Rome kwam het trouwalbum binnen. Het is een erg mooi album geworden, dank!! We zijn er heel blij mee. Mooie herinneringen aan een voor ons onvergetelijk dag.

 

Trouwfoto's. Gemailt door Marianne en Gerard Ruijters, Zoetermeer, 12 april 2016

Wij willen Peter bedanken voor de geweldige dag die hij ons heeft gegeven met de trouwfoto's van onze bruiloft, met name zijn geduld en vrolijke aanwezigheid, wat een top vent en we hebben heerlijk gelachen. Wij zouden hem bij iedereen aanbevelen als je mooie en leuke trouwfoto's wil. Nogmaals Peter heel hartelijk bedankt van ons krijg je een 10!

 

Huwelijk. Gemailt door Shirley Kapoen, Nieuwegein, 19 februari 2016

Na flink wat rondsnuffelen op internet zijn wij terecht gekomen op uw website waar wij direct erg blij van werden. Donderdag weten wij wanneer onze grote dag zou worden en was benieuwd of jullie dan nog beschikbaar zijn....