Trouwfotograaf en videograaf

Bij een trouwfoto heb je tijd om even stil te staan, bij een trouwfoto gaat het om de details en het juiste moment. Een  spontane trouwfoto kan je raken en bij een trouwfilm zal een reeks van beelden je raken. 

Tip! De fotoshoot is een belangrijk onderdeel van je trouwdag. Deze trouwfoto's kijk je vaak terug en vullen grotendeels je trouwalbum. Plan minimaal een uur in voor een shoot.

 

 

Trouwfotografie en je trouwfotograaf

Jouw trouwreportage is een document waarin jij de hoofdrol speelt. Ik fotografeer je graag in een ontspannen sfeer. En dat zie je terug in de trouwfoto's. 

Even over mijn stijl

Ik hou graag van spontane trouwfoto's en hanteer een eigen stijl. Ik fotografeer je helemaal zoals je bent. Bij mij hoef je niet gespannen te zijn voor moeilijke poses. Alles gaan vanzelf en de humor zorgt voor ontspanning. Ik beweeg me ontspannen tussen mensen van andere culturen, andere geslachtsvoorkeuren en andere religies.  

Vraag naar scherpe prijs trouwfotografie of trouwfilm. Allebei kan ook. Klik hier. 

Andere Trouwfoto

Een bruidspaar hoeft voor mij niet altijd lief te lachen, maar mag ook weleens gek doen of uitdagend kijken op de trouwfoto. Jezelf zijn en jezelf blijven is voorwaarde bij een fotoshoot en dat zie je terug aan de trouwfoto's. Ze zijn anders en uitdagend.

Wil je nog meer spontane trouwfoto's van mij zien kijk dan nu even op Flickr.

Combikorting  trouwfotograaf en videograaf

Steeds meer mensen willen naast betaalbare trouwfotografie ook een trouwfilm. Omdat ik beide disciplines beheers kan ik een compleet pakket aanbieden tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Vraag offerte voor combikorting trouwfotograaf met fotoshoot en videograaf. De prijs van een aanvullende trouwvideo zal je verrassen.